Az alapértelmezett névjegykártya méret Magyarországon 90 x 50 mm. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy mindez egy globális szabvány lenne.

Országonként vagy régiónként más és más szabványok jellemzőek.

Tény, hogy sok országban különbözőek a szabványok. Annak ellenére, hogy nincs konkrét jelentősége, és nem jár semmilyen kötelezettséggel, úgy tűnik, hogy a világon a legtöbb ember inkább a leggyakrabban használt méretet választja, függetlenül attól, hogy ahol él, éppen melyik szabvány jellemző.

Nem kötelező tehát feltétlenül a szabványosat rendelni, ez csupán ízlés kérdése. Ha viszont nem tudod eldönteni, hogy melyiket rendeld, azt javasoljuk, hogy maradj annál a szabványnál, ami jellemző a saját országodban, vagy abban a régióban ahol laksz.

Ezekben az években egyre inkább népszerűbbek az egyedi és másoktól különböző névjegykártya méretek, pl. a mini vagy négyzet alakú kártyák, amelyek kitűnnek a többiek között egy szervezett eseményen. Különösen felhívják magukra a figyelmet az egyedi kártyák, ha a design is szép, és az anyaga is különleges (pl. bőr, parafa stb.), már az érintése is izgalomba hoz.

Országonként vagy régiónként más és más szabványok jellemzőek.                   

Szeretnél igényelni egy (vagy több) személyre szabott DoTerra toborzó weboldalt?

Ne késlekedj! Ide kattintva MOST egyszerűen megteheted!
Havonta mindössze csak 1650 Ft-ba kerül!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató

                        

Ha még nem rendeltél DoTerra névjegykártyákat, épp itt az ideje!

Ne késlekedj! Ide kattintva MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató