Ha kipróbálod, hidd el, meg fog változni az életed!

Nincs semmi furcsaság ebben. Ez csak azt mutatja, milyen messzire jutott el a tudomány ezen a területen is.

Az MLM alapfilozófiája, hogy mindig rendszereket építünk. Azonban soha ne lepődj meg, ha van egy olyan vezető a felsővonaladban, aki szkeptikus az ilyen automatizált toborzó és képzési rendszerek hatékonyságával kapcsolatban. Ez nem az ő hibájuk! A félelem, hogy elveszíthetik az alsóvonalukat, nagyon is valós.

Ezen tehát nem kell csodálkozni, statisztika igazolja, hogy a professzionális MLM szakemberek többsége a világban igen csak merev gondolkodású. Minden igazi vállalkozó tudja, hogy nem szabad alábecsülni a modern technológiát. A valódi vállalkozók számára nincs LEHETETLEN! Ezért azok az MLM toborzási és képzési rendszerek, amelyek teljesen automatizáltak, nincsenek túl távol az ő fantáziájuktól.

Manapság már szinte az összes MLM cég rendelkezik egy online webes felülettel is. Minden networker láthatja az ő saját hálózati fáját (genealogiáját), az aktív tagjait, s mindezt valós időben. Ennek ellenére a felsővonali vezetők többsége ma még mindig idegenkedik ettől, és inkább lebeszéli az alsóvonalát arról, hogy használja az Internetet. Mi ennek az értelme?

Kezdetben aggodalom övezte azt a kezdeményezést, hogy kezdjük el használni a modern technológiákat emberek toborzására, mivel nem lehetett tudni, hogy mekkora lesz az esélye minőségi kapcsolatok kiépítésének. Nem hisszük, hogy pl. az idősebb korosztállyal felépíthető lenne ma egy autentikus kapcsolat az interneten keresztül. Ebből kiindulva már maga az ötlet egy INTERNET alapú MLM toborzó és képzési rendszer használatával kapcsolatosan egyszerűen nem valós az ő világukban.

Amikor az emberek kétségbe esnek a technológia ereje láttán, ez általában annak a jele, hogy az adott személy nem egy vállalkozó típus. Eközben sajnos azt nem veszik észre, hogy a technológiai fejlődés a kulturális váltás egyik legfontosabb eleme, ami az emberi fajra jellemző. Az igazság valójában az, hogy nem igazán van sok választásunk, ahogy a technológia egyre nagyobb hatással van ránk.

A toborzási és képzési rendszerek beintegrálása az MLM-be olyan tudomány, mint maga a művészet.

Van néhány elkerülhetetlen dolog, amit át kell folyatnunk a jelölt "agyán", mielőtt igent mond az üzleti lehetőségre. Néhány ezen dolgok közül előre kiszámítható és ezért ezeket pontosan be lehet építeni ezekbe az MLM automatikus toborzó és képzési rendszerekbe. Ez pontosan olyan mint a géntechnológia.

Egy MLM üzlet az mindig a szabadságról szól. Itt lehetőséged van arra, hogy megkíméld magad egy csomó olyan problémától, amivel szembesülni fogsz, ha nem használod ki ezeket a modern eszközöket. Leegyszerűsödik az egész folyamat és felépíthetsz egy hatalmas üzletet. Ez az, ami a végén pénzt hoz neked a konyhára. Örülök, hogy rájöttél, hiszen most nem olvasnád ezeket a sorokat, ha nem érdekelne ez a téma.

Emberek csatlakoznak emberekhez. Ezt már rég megértettük. A kapcsolat és a befolyás ez a két legnagyobb tényező akkor, amikr arról beszélünk, hogy a jelölted csatlakozik-e az alsóvonaladhoz. A pszichológiai hatás szintén egy érdekes és fontos tényező.

Minél több időt töltesz el egy jelölt keresésével, annál kisebb az esélyed arra, hogy regisztráld, majd képezd őt. Ne feledd, hogy nem tudsz rossz dolgot mondani a megfelelő személynek, és ez fordítva is igaz, nem tudsz megfelelő dolgot mondani egy rossz személynek.

A minőségi vezetés nagyon fontos!

De hogy működhet megfelelően egy minőségi vezetés a megfelelő eszközök, a megfelelő rendszer és a megfelelő technológia nélkül ahhoz, hogy az alsóvonaladat képes legyél megfelelően mozgósítani úgy hogy közben megfelelő szabadidőd maradjon? Végtére is, az üzlet a szabadságról szól, nem csak a pénzről...

Mit mond a legtöbb ember? Hogy a másolódás, a duplikácó az csak egy mitosz. Ha szeretnéd a másolódást a csapatodban, az első számú dolog, amire szükséged van, az a minőségi vezetés. A minőségi vezetés lehetővé teszi, hogy jó megítélést kapj a csapatban, és ezt szeretik lemásolni az emberek. A minőségi vezetést egyetlen MLM toborzó és képzési rendszer sem tudja pótolni vagy helyettesíteni.

Ha olyan helyre kerültél a hálózatban, ahol a felsővonalad fél attól, hogy elveszít téged, ha Te elkezded használni ezeket a technológiákat, akkor jobb ha megbarátkozol a gondolattal: Neked nincs felsővonalad. Az egyik legfontosabb szabály az MLM üzletben: Soha ne függj a felsővonaladtól! Sőt, ezt még tovább finomítjuk: az üzletünk nem függhet a felsővonalunk bármely tagjától, de egyik alsóvonalbeli tagtól sem.

Egy automatizált MLM toborzási és képzési rendszernek a 21. században tartalmaznia kell a következő dolgokat:

Egy toborzó vagy "elkapó" weboldal (a jövedelmező tölcsér felület), QR kódos névjegykártya rendelés lehetősége és egy masszív online képzés, hogy segítsen ellensúlyozni a marketing költségeidet. Ha ezek közül valamelyik elem hiányzik, sokkal kevésbé leszel hatékony.

Azt is tanuld meg: a technológia soha nem fogja helyettesíteni, vagy megszüntetni az emberi tényezőt az MLM üzletekben. Viszont hatékony módon fokozza azt. Hidd el, nem nagyon van más választásod. A technológia gyors ütemben válik szinte eggyé a vállalkozással. Ezért, ha TE egy igazi vállalkozó vagy, akkor nagyon figyelj!

Lehet, hogy tudod, de az is lehet, hogy nem: a változás az egyetlen dolog, ami mindig állandó. Az összes MLM cég folyamatosan fejlődik, ahol online megy a toborzás. Figyeld meg, hogy ők mit csinálnak. Figyelj arra, hogy mit csinálnak a világ top vállalkozói és merre fejlődik a világ.

A "Masszív expozíció" a kulcs az MLM üzletedhez. Neked is csak 24 órából áll egy napod, de nem csak az idő számít, a sebesség is legalább annyira fontos a mai üzleti életben, mint a minőség és az idő. Ha nem tartod be a megfelelő egyensúlyt ezen a területen, sokkal nehezebb lesz elérni a céljaidat. Ezen felül, az üzleted a lendület hiányával fog szembesülni.


Az automatizált MLM toborzási és képzési rendszerekre igenis szükség van és azért készültek, hogy használd őket!Szeretnél igényelni egy személyre szabott toborzó weboldalt?

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató

Ha még nem rendeltél névjegykártyát, épp itt az ideje!

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató